Varmepumpe beregner


Du kan uforpligtende og gratis bestille 3 tilbud på din varmepumpe hos Tjenestetorvet, som er vores valgte samarbejdspartner.

Læs mere herNedenfor kan du beregne besparelsen på dine varmeudgifter ved at investere i et ny varmepumpe. Beregningerne er standardtal og skal ses som en indikation på den mulige besparelse. Indtast dine oplysninger nedenfor:
Størrelsen på dit hus har indflydelse på hvor stor og effektiv at din varmepumpe skal være.

Vi benytter byggeåret for dit hus til at beregne hvor godt isoleret dit hus er generelt og hvor effektiv varmeforholdende er, herunder størrelsen på radiatorer og evt. gulvvarme. Alt dette har stor indflydelse på hvor effektiv din varmepumpe vil være. Hvis du mener at dit hus er i bedre standard end tilsvarende huse fra årgangen, så vælg en årgang senere.

Vi benytter din nuværende opvarminingsform til at beregne hvor stor din besparelse vil være ved at investere i en ny varmepumpe til huset.

Om du vælger jordvarme eller en alm. varmpumpe til ny opvarming af din bolig, har en indflydelse på effektiviteten i opvarmningen. Der er selvfølgelig derudover fordele og ulemper ved typer, som du kan læse mere om her under forskellige typer af varmepumper.

Prisen på dit nye anlæg afhænger af både størrelsen af din bolig, samt om du vælger en luft-vand varmepumpe eller et jordvarmeanlæg. Indtast her din forventede pris fra installatøren og beregn derefter din tilbagebetalingstid.
Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på en luft til luft varmepumpe.

Bestil her

Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på en en luft til vand varmepumpe

Bestil her

Modtag 3 gratis uforpligtende tilbud på en jordvarme pumpe.

Bestil her